X

Un espai diàfan que fusiona les fustes més autèntiques amb materials d’última generació, llums construides d’origami, vidreres que uneixen l’exterior amb l’interior i sobretot un bon Feng shui.

El restaurant està format per taules íntimes que conviden a gaudir d’una exquisita oferta gastronòmica que combina la genialitat japonesa amb ingredients de la nostra terra.

La barra de sushi, per a moments més informals, brinda atenció directa als mestres del sushi que cada dia fan realitat les seves obres d’art. Niguiris, sashimis, temakis, makis calents... fets amb la millor matèria prima i sobretot molta energia positiva.

I, per últim, la botiga en la que podràs trobar una delicada sel·lecció de productes japonesos per endur-te a casa, des de begudes a ingredients passant per tot tipus de salses per acompanyar els teus plats favorits.

http://gruposugoi.com/./images/galeria/DSC01366.jpg http://gruposugoi.com/./images/galeria/sugoi_food__3.jpg http://gruposugoi.com/./images/galeria/SUGOI_43.jpg http://gruposugoi.com/./images/galeria/SUGOI_17ok.jpg http://gruposugoi.com/./images/galeria/SUGOI_38.jpg http://gruposugoi.com/./images/galeria/sugoi_food__12.jpg http://gruposugoi.com/./images/galeria/SUGOI_33.jpg http://gruposugoi.com/./images/galeria/SUGOI_74.jpg http://gruposugoi.com/./images/galeria/sugoi_food__15.jpg http://gruposugoi.com/./images/galeria/IMG_1643ok.jpg http://gruposugoi.com/./images/galeria/sugoi_food__13.jpg http://gruposugoi.com/./images/galeria/IMG_1609ok.jpg http://gruposugoi.com/./images/galeria/sugoi_food__17.jpg http://gruposugoi.com/./images/galeria/sugoi_food__32.jpg http://gruposugoi.com/./images/galeria/sugoi_food__21.jpg http://gruposugoi.com/./images/galeria/sugoi_food__33.jpg http://gruposugoi.com/./images/galeria/sugoi_food__22.jpg http://gruposugoi.com/./images/galeria/sugoi_food__35.jpg
Made in bibtic